TURNIEJ NIEPODLEGŁÓŚCIOWY

Uwaga dnia 23 listopada 2019 - SOBOTA w klubie Akademia Walki na ulicy Kinowej 19 odbędzie się Niepodległościowy Turniej Bokserski o Puchar Burmistrza Pragi Południe. Od razu na wstępie zaznaczamy, że ze względu na dużą liczbę zainteresowanych i dużą liczbę zgłoszeń na poprzednich turniejach - 150 zawodników- zastrzegamy sobie prawo do wcześniejszego zamknięcia listy uczestników, czyli do 15.11. Całość Turnieju będzie transmitowana live poprzez portal www.bokser.org. Prawo startu mają wszystkie kategorie wiekowe. Każdy musi posiadać aktualne badania od lekarza sportowego oraz orzeczenie, że jest zdolny do treningów i do brania udziału w zawodach. Ze względu na bezpieczeństwo, seniorzy również startują w kaskach ochronnych na głowę, Ci którzy się do tego nie dostosują nie zostaną dopuszczeni do zawodów.
Ponadto w trakcie trwania turnieju przyznamy szczególne wyróżnienia w następujących kategoriach:
- Najlepszy zawodnik Turnieju
- Najlepsza zawodniczka Turnieju
- Najlepszy klub Turnieju
Zgłoszenia uczestników przyjmujemy za pośrednictwem wiadomości prywatnych na Facebooku oraz maila akademia@akademiawalki.com. W treści zgłoszenia muszą być zawarte następujące informacje:
- imię i nazwisko zawodnika;
- wiek - rocznik;
- waga;
- liczba rozegranych walk;
- nazwa klubu.
Kto pierwszy ten lepszy :D!