XXII TURNIEJ BOKSERSKI"PAWEŁ SKRZECZ ZAPRASZA"

Uwaga dnia 1 lutego 2020 - SOBOTA w klubie Akademia Walki na ulicy Kinowej 19 odbędzie się XXII Turniej Bokserski Paweł Skrzecz Zaprasza.  Na wstępie zaznaczamy, że ze względu na dużą liczbę zainteresowanych i dużą liczbę zgłoszeń na poprzednich turniejach - 150 zawodników- zastrzegamy sobie prawo do wcześniejszego zamknięcia listy uczestników. Zgłoszenia przyjmujemy w nieprzekraczalnym terminie do 25.01.2020 (Sobota). Prawo startu mają wszystkie kategorie wiekowe a także adepci, którzy toczyć będą walki sparingowe. Każdy zawodnik musi posiadać aktualne badania lekarskie oraz orzeczenie, że jest zdolny do treningów i do brania udziału w zawodach. Ze względu na bezpieczeństwo, seniorzy również startują w kaskach ochronnych na głowę, Ci którzy się do tego nie dostosują nie zostaną dopuszczeni do zawodów.
Na zakończenie turnieju przyznane zostaną szczególne wyróżnienia w następujących kategoriach:
- Najlepszy zawodnik Turnieju
- Najlepsza zawodniczka Turnieju
- Najlepszy klub Turnieju
Zgłoszenia uczestników przyjmujemy za pośrednictwem wiadomości prywatnych na Facebooku oraz maila akademia@akademiawalki.com. W treści zgłoszenia muszą być zawarte następujące informacje:
- imię i nazwisko zawodnika;
- wiek - rocznik;
- waga;